Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; InputFilter has a deprecated constructor in /home/cruzcim/domains/nrgboost.nl/public_html/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php on line 17
Extra energie door supplementen | NRGboost.nl
Energieboost

Extra energie

Ken je dat gevoel, dat je totaal geen puf meer hebt om zelfs dat héle kleine dingetje te doen? Vaak is een tekort aan energie te verhelpen door voldoende gezonde voeding, een goede nachtrust en meer beweging. Toch is dit niet voor iedereen even makkelijk. Om toch een energieboost te krijgen, kun je een aantal supplementen gebruiken. Er is een enorme diversiteit aan energiesupplementen, zo is magnesium bijvoorbeeld meer gericht op sporters en vitamines B voor extra energie.

Vitamine C en vitamine B een belangrijke factor zijn bij het krijgen van energie. Om de organische vitamines aan te vullen kun je vitamine C en/of vitamine B tabletten slikken.

Daarnaast bestaan er ook tabletten die bestaan uit Co-enzym. Deze Q-10 formule helpt jou om meer kracht te krijgen in de spieren en de vermoeidheid te verminderen. De tabletten worden ook vaak gebruikt tijdens ziekte of herstel, waardoor je immuunsysteem sneller aansterkt.

Speciaal voor mensen die onvoldoende voedingstoffen en vitamines binnenkrijgen, zijn er ook multivitamines. Deze tabletten, gevuld met meerdere soorten vitamines, zijn ook erg werkzaam bij vermoeidheid en stress. Multivitamines worden dan ook aangeraden als je door een stressvolle periode gaat of gewoon een oppepper kunt gebruiken. Als je gebruik wilt maken van energiesupplementen lees dan altijd de bijsluiter. Overschrijf nooit de maximale hoeveelheid.

Waarschuwing: Energiesupplementen geven je een tijdelijke boost. Neem contact op met je huisarts wanneer de vermoeidheid klachten blijven aanhouden.

Terug naar overzicht